KOTNIG, trgovina in storitve d.o.o.

Kitni Vrh 1a, 1303 Zagradec, Slovenia

Storitve in
podpora

SVETOVANJE

Ker se zavedamo dragocenosti časa v današnji družbi vam nudimo:

  • – svetovanje pri nakupu mehanizacije
  • – dobavo mehanizacije po vaši želji in potrebi
  • – organizacijo dobave in nakup mehanizacije

Glede na veliko število ponudnikov mehanizacij ter poplavo informacij, ki jih dobi potencialni kupec, v veliki večini primerov se pa tudi stranka odloči, da bi poskusila nov, naprednejši način obdelovanja, pridelovanja, urejevanja obdelovalnih površin.

V tem primeru se stranka sreča z neznanim, stranki nepoznanim načinom delovanja stroja in ali je  stroj primeren za njeno dejavnost ter obseg obdelovanja. Tukaj nastopimo mi vam pomagamo svetovati pri nakupu na podlagi dolgoletnih izkušenj, kakšen stroj potrebujete glede na zahtevnost in velikost obdelovalne površine.

Stranki nudimo tudi dobavo po njihovi želji in potrebi, velikokrat se srečamo, da stranka želi specifičen stroj, ki ga morda ni v ponudbi na Slovenskem trgu ali pa gre za veliko investicijo ob nakupu novega in stranka nima na voljo toliko sredstev, TUKAJ NASTOPIMO MI, VAM pomagamo najti po vaših željah in potrebi rabljen ali novi stroj.

Glede dobave in nakupa mehanizacije to lahko vse organiziramo mi, da vam prihranimo čas in denar.

Ste se odločili za nov, naprednejši način obdelovanja, pridelovanja, urejevanja obdelovalnih površin?

V našem podjetju vam nudimo:

  • – svetovanje pri nakupu mehanizacije
  • – dobavo mehanizacije po vaši želji in potrebi
  • – organizacijo dobave in nakup mehanizacije

Ob velikem številu ponudnikov kmetijske mehanizacije in poplavi informacij se stranka velikokrat znajde v situaciji, ko ne ve več kaj bi bilo zanjo najprimernejše. Tukaj nastopimo mi. Pomagamo vam svetovati pri nakupu kakšen stroj potrebujete glede na zahtevnost in velikost obdelovalne površine. Nudimo vam tudi dobavo.

Če potrebujete stroj, ki ni v redni ponudbi na slovenskem trgu in gre za veliko investicijo vam pomagamo najti nov ali rabljen stroj po vaših željah in potrebah.

Vse za vas organiziramo mi in tako prihranite na času in denarju.

for more product information