KOTNIG, trgovina in storitve d.o.o.

Kitni Vrh 1a, 1303 Zagradec, Slovenia

Zastopstva

ZASTOPAMO NASLEDNJE BLAGOVNE ZNAMKE:

Bomet je vodilni poljski proizvajalec kmetijskih strojev z 29-letnimi izkušnjami. Specializiran je za stroje za pripravo tal pred in po žetvi, setev, gojenje in obiranje zelenjave.Podjetje ponuja visoko kakovostne stroje za obdelavo tal. Proizvodnja se nahaja v mestu Węgrów na površini več kot 25 tisoč m2. Da bi ohranili visok standard, podjetje sodeluje z najboljšimi proizvajalci jekla in delovnih elementov priznanih podjetij iz Poljske in Europe.Blagovna znamka Bomet je priznana na številnih evropskih in svetovnih trgih in jo poljski kmetje zelo cenijo. Stroji so dostavljeni strankam v Evropi, Aziji, Afriki ter Severni in Južni Ameriki. Zaradi zavezanosti k izboljšanju izdelkov in uvajanju novih rešitev je bilo podjetje večkrat nagrajeno na industrijskih dogodkih.Bomet je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992 in že od vsega začetka svojega obstoja se osredotoča na vrednote, kot so zaupanje, zanesljivost in poštenost; Tradicija in dolgoletne izkušnje skupaj s sodobnim tehnološkim parkom so moč podjetja.

Podjetje Prestigo je bilo ustanovljeno leta 2017 in je družinsko podjetje. Prvotni cilj podjetja je bil predvsem proizvodnja in dobava za domači trg s kmetijskimi stroji. Kasneje dobro razvita komercialna mreža in visok standard lastnih proizvodov je njihove proizvode popeljala izven matične države, sedaj z njihovimi proizvodi pokrivajo več evropskih držav. Končni cilj Prestiga je predvsem zadovoljstvo strank in implementacija rešitev, ki bodo izpolnile njihove potrebe in pričakovanja. Pri Prestigiu se trudijo in vlagajo v stalen razvoj, gradnjo dolgoročnih poslovnih odnosov, ki jih želijo podpreti z nenehnimi ukrepi, namenjenimi izboljšanju njihovih trenutnih izdelkov, pa tudi širitvi ponudbe strojev z novimi izdelki.

Podjetje od leta 1864 postavlja stranke in njihove potrebe v središče poslovanja, vedno pripravljeni prisluhniti in razumeti njihove zahteve. Zahvaljujoč zadovoljstvu in zvestobi strank, predanosti in strokovnosti vseh zaposlenih, timskemu duhu do inovacij, ki jih s pridobivanjem stalnega znanja želijo uresničiti. Podjetje raste in utrjuje vodilni položaj na mednarodni ravni. Ohranjanje stalne rasti s ponudbo celotne palete strojev za seneno linijo v kmetijstvu po vsem svetu, ki si vedno bolj prizadevajo za kakovost, inovacije in tehnologijo, posebno skrb namenjajo ohranjanju okolja, zavezujejo se k oblikovanju in proizvodnji okolju prijaznih izdelkov.

Podjetje Talex se od leta 1990 trudi po svojih najboljših močeh, da bi s svojimi stroji zadovoljili pričakovanja kupcev sodobnega kmetovanja. Da bi razumeli stranko, se seznanijo z njenimi potrebami in imajo prilagodljiv pristop - zaradi tega so zdaj v ospredju proizvajalcev kmetijskih strojev na Poljskem. Z dolgoletnimi izkušnjami so dosegli, da so njihovi stroji zanesljivi, kvalitetni in vredni zaupanja. Stroji, ki jih izdelujejo, se uporabljajo v kmetijstvu, vrtnarstvu in občinskih objektih. Ponujajo široko paleto strojev, diskastih, bobnih kosilnic, lahkih mulčerjev, obračalnikov in pometačev. Skupaj z novimi projekti, sodobnimi tehnologijami in velikimi naložbami postopoma širijo paleto razpoložljivih izdelkov. Njihovi izdelki so na voljo v vseh državah Evrope, pa tudi v Ukrajini, Rusiji, ZDA in Afriki.

Giemme Machinery je bilo ustanovljeno leta 2007. Dejavno je na področju proizvodnje in prodaje kmetijskih strojev in vrtne opreme. Podjetje ima v proizvodnem programu široko paleto produktov. Svoje produkte ponuja po vsej Italiji in tudi v nekaterih državah po Evropi. Njihove zmagovalne karate zaradi katerih je podjetje uspešno na domačem in mednarodnem trgu so dolgoletne izkušnje, predanost pri iskanju novih rešitev s stalnim razvojem kmetijstva, razumevanje potreb strank in zagotavljanje visoke konkurenčnosti izdelkov v smislu zanesljivosti, kakovosti in učinkovitosti.

Podjetje Uniforest je v svetu znan kot inovativen proizvajalec visoko kakovostne gozdarske mehanizacije. Gozdarske stroje odlikuje varnost, prepoznavna in ergonomska oblika ter prijaznost do uporabnika in okolja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 in že od takrat upoštevamo mnenja in izkušnje naših uporabnikov ter njihove potrebe. Lasten razvoj temelji na zahtevah trga, ki se v hitrem razvijajočem svetu vsaki dan širijo in povečujejo. Vsak del posameznega stroja je skrbno načrtovan, vsak stroj pa oblikovno izpiljen in izdelan v proizvodni, ki zagotavlja visoko kakovost. Skrb za zadovoljstvo in varno delo uporabnikov naših strojev, je naša prioriteta.

Podjetje MP INTERTATIONAL SRL je priznano italijansko podjetje za projektiranje in proizvodnjo kmetijskih strojev. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008, ko je prišlo iz obrtniške organizacije v družbo. Njihove kompetence so: - fleksibilnost, - visoko strokovno usposobljeno osebje, ki je pripravljeno izpolniti specifične zahteve in izdelati tudi stroj po željah in potrebi stranke. Njihov sodoben proizvodni proces, vključno s centri za lasersko rezanje in robotskimi varilnimi sistemi ter tehnologija končne površine, zagotavlja najvišjo kakovost izdelkov. V podjetju neprestano vlagajo v raziskave in razvoj ter izboljšave svojih produktov. Njihovi glavni produkti: - traktorske kiper prikolice, - trosilci hlevskega gnoja, - cisterne za prevoz tekočin, - gozdarske prikolice. Podjetje trenutno zaposluje 35 ljudi

DCM Italia srl se ponaša z desetletji izkušenj v sektorju kmetijskih strojev: podjetje je pred več kot 40 leti začelo rasti iz majhne delavnice za popravilo kmetijske opreme. Načrtovanje in proizvodnja opreme in konstrukcij v imenu drugih podjetij v sektorju, je vodilo DCM Italia, da je sčasoma razvilo linijo lastnih visokokakovostnih, tehnološko naprednih izdelkov, ki služijo vedno bolj zahtevnim in specializiranim podjetjem. Paleta ponujenih izdelkov vključuje stroje za košnjo, pobiranje in sušenje trave, ki zagotavlja celotno linijo opreme za spravilo krme, kot tudi asortiman, ki se nenehno povečuje, da kupcu zagotoviti vse, kar potrebuje. Velika resnost in razpoložljivost DCM Italia srl opredeljujeta razlikovalni element v sodelovanju z drugimi podjetji za razvoj novih projektov in za izdelavo prototipov novih modelov. Posledično se podjetje hitro širi po različnih prodajnih območjih